Direktlänk till inlägg 25 september 2008

En bok om...

Av Winner Horse - 25 september 2008 13:19

Vid min förra föreläsning ( jag höll i den) talade jag i 45 minuter. jag var helt svettig på ryggen.

Precis innan jag skulle äntra scenen inför 120 personer dyker en liten skinntorr gubbe upp som säger en enda sak:

Jag har precis läst ut en bok och gissa vad den heter?

Ähum, Knatte, Fnatte och Tjatte eller? Säger jag något brydd.

Nä, säger gubben med ganska öppen mun ( precis så öppen så att jag hann se den dåliga statusen på tänderna- kanske borde ha gissat på eller rekommenderat Karies och Baktusboken), jag har läst boken om psykopaaater.

Nu blir jag helt bragd ur fattning. Vad menar den lilla människan- att han eller jag är psykopat?


Han kommenterade och la sig i, jag kunde inte ignorera honom, dessvärre satt han allra längst fram, lite småsvettig i pannan och illaluktande ur munnen, till sist hade jag bara ett enda svar till honom: intressant, du kan väl maila mig. Detta sa jag repetetivt säkert 10 gånger.  Efteråt följde han mig som en liten hund, jag var tvungen att springa och gömma mig.


Skummisar och jag tralalal! jag suger åt mig dessa udda karaktärer, som en magnet hittar de till mig, wherever I lay my hat. Någon mer som har/lider av denna selektiva magnetismen? Eller vet någon vad det beror på? Jag har under årens lopp tappat räkningen på de gånger jag i en större grupp blir utvald att bli deras (ofrivilligt) för stunden bästa vän och förtrogna.


 
ANNONS
 
Baronessan

Baronessan

25 september 2008 14:14

Föreläste du om psykopater, eller? Min yngsta dotter är likadan. Hon suger åt sig dessa människor. Särskilt när hon åker tåg. Till nästa gång föreslår jag ett litet diskret blåsrör med bedövningsnål.

http://viskning.blogspot.com

 
susanne

susanne

25 september 2008 21:29

ha haha.. förr kallade mina vänner mig "idiot magneten" det är lugnare nu kanske beror på att jag bor mitt i skogen oc ingen hittar hit?

http://supermamman.bloggagratis.se

 
Synne

Synne

26 september 2008 08:43

Hört talas om chickmagnet, men gubbmagnet....
Näe...
Hoppas du klarade av att rymma från honom till slut.
Han kanske läste boken för att kunna ställa sin egna diagnos....
Ha det nu så bra. Utan gubbar som är läskiga.
kramen Synne.

http://nabolandet.blogspot.com

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Winner Horse - 14 september 2012 11:45

Hej bloggen och dess tappra läsare!   Idag gör jag ett upplägg i dagboksformat. Men jag pratar inte om idag utan om en annan dag. Jag skulle till ett sjukhus för att hämta ut en apparat för att mäta blodtrycket under 24 timmar. Tänkte mig väl e...

Av Winner Horse - 4 september 2012 14:48

Jag måste bara berätta om vår tur till Island. Sedan vi träffades 1989 har vi pratat om Island min käre make och jag. Ibland har vi kikat på resor , men det har fallit på priset. Men detta får väl gå under devisen Plötsligt händer det, nämligen ...

Av Winner Horse - 3 september 2012 15:25

Efter en lång bortavaro är jag nu närvarande. Känns bra.   Byte av jobb. Insikt om att jag faktiskt är en trygghetstörstande människa, ett vanedjur, tillika mer som lille skutt än Tiger. Sen har jag sysslat med att acceptera Lille Skutt i mig. ...

Av Winner Horse - 7 maj 2012 21:21

Härförleden var jag på möte. Fyra personer från ett företag hade bjudit in mig för att förklara en undersökning. Det flöt på fint. Fyra kvinnor och en man. Men efter en timme kände jag mig vred. Efter ytterligare tio minuter insåg jag att om jag inte...

Av Winner Horse - 16 april 2012 15:01

Detta är en alldeles sann histora. Plats och människor är avidentifierade med hänsyn till deras integritet och självaktning.   En kvinna ska ha lönesamtal med chefen. För ett antal år sedan. Chefen är pensionsmässig, sjuklig, auktoritär och snål....

Presentation


Välkommen hit till Winnerhorse!

Omröstning

Vilken årstid är din favorit?
 Vinter
 Vår
 Sommar
 Höst

Fråga mig

1 besvarad fråga

Kalender

Ti On To Fr
1
2 3 4 5 6 7
8 9
10
11 12 13 14
15 16
17
18
19
20
21
22
23
24 25 26 27 28
29 30
<<< September 2008 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Följ bloggen

Följ winnerhorse med Blogkeen
Följ winnerhorse med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se