Direktlänk till inlägg 18 september 2008

5 saker... från Johanna

Av Winner Horse - 18 september 2008 22:30

utmaning från Johanna 

5 saker i min frys

 • Rådjursstek
 • Kycklingfilé
 • Hemlagad, misslyckad paj som ingen vill ha till lunch
 • Vitlöksbröd
 • Hallon, plockade i småland

5 saker i min handväska

 • Mobil
 • Mina visitkort
 • Andras visitkort
 • Skrivböcker utan rutor och ränder.
 • Filofax

5 saker i badrumsskåpet

 • Escada, Magnetism
 • Aqua Di Gio
 • Fantasy, Britney Spears
 • Sunwater by Lancaster
 • Versace, Chrystal Bright ( japp, jag är luktoholic!)

5 saker i min garderob

 • Kostym
 • Klänning, svart med prickar
 • Kavaj med kritstreck
 • Svart kjol med spets längst ned
 • Klänning i turkost,  ( dyraste plagget jag någonsin köpt, skrivit om det på bloggen tidigare, finns  bild!)
 
ANNONS
 
Synne

Synne

19 september 2008 06:06

Vad är det för paj?
Klems igen.
Synne.

http://nabolandet.blogspot.com

 
Ingen bild

winnerhorse

19 september 2008 09:32

Lax och broccoli, men den blev blek på nåt sätt. Ser inte aptitlig ut, men den smakar ganska OK.

Har mitt "paket" kommit fram?

 
Baronessan

Baronessan

22 september 2008 15:12

Jösses, jag som sett dig som en skogsmulle med humor. Nu såg jag någon helt annan framför mig - fast fortfarande med humor.

http://viskning.blogspot.com

 
Ingen bild

winnerhorse

22 september 2008 16:12

Baronessan - var det garderoben eller badrumsskåpet som "avslöjade" mig?

 
Baronessan

Baronessan

22 september 2008 22:29

Rådjursstek, visitkorten, parfymerna och kostymen. Very strikt! Fast hallonen var ju lite skogsmulle ändå...

http://viskning.blogspot.com

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Winner Horse - 14 september 2012 11:45

Hej bloggen och dess tappra läsare!   Idag gör jag ett upplägg i dagboksformat. Men jag pratar inte om idag utan om en annan dag. Jag skulle till ett sjukhus för att hämta ut en apparat för att mäta blodtrycket under 24 timmar. Tänkte mig väl e...

Av Winner Horse - 4 september 2012 14:48

Jag måste bara berätta om vår tur till Island. Sedan vi träffades 1989 har vi pratat om Island min käre make och jag. Ibland har vi kikat på resor , men det har fallit på priset. Men detta får väl gå under devisen Plötsligt händer det, nämligen ...

Av Winner Horse - 3 september 2012 15:25

Efter en lång bortavaro är jag nu närvarande. Känns bra.   Byte av jobb. Insikt om att jag faktiskt är en trygghetstörstande människa, ett vanedjur, tillika mer som lille skutt än Tiger. Sen har jag sysslat med att acceptera Lille Skutt i mig. ...

Av Winner Horse - 7 maj 2012 21:21

Härförleden var jag på möte. Fyra personer från ett företag hade bjudit in mig för att förklara en undersökning. Det flöt på fint. Fyra kvinnor och en man. Men efter en timme kände jag mig vred. Efter ytterligare tio minuter insåg jag att om jag inte...

Av Winner Horse - 16 april 2012 15:01

Detta är en alldeles sann histora. Plats och människor är avidentifierade med hänsyn till deras integritet och självaktning.   En kvinna ska ha lönesamtal med chefen. För ett antal år sedan. Chefen är pensionsmässig, sjuklig, auktoritär och snål....

Presentation


Välkommen hit till Winnerhorse!

Omröstning

Vilken årstid är din favorit?
 Vinter
 Vår
 Sommar
 Höst

Fråga mig

1 besvarad fråga

Kalender

Ti On To Fr
1
2 3 4 5 6 7
8 9
10
11 12 13 14
15 16
17
18
19
20
21
22
23
24 25 26 27 28
29 30
<<< September 2008 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Följ bloggen

Följ winnerhorse med Blogkeen
Följ winnerhorse med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se