Direktlänk till inlägg 31 augusti 2008

Fullkomlig urladdning!

Av Winner Horse - 31 augusti 2008 20:49

Det är roligt att se att ni, mina kära läsare både har humor och läser högt för era män- jag blir så otroligt glad! Speciellt en sån här dag.


Det var fest igår. Det blev fördrink modell- herre min je, vad starkt det här är jag ska bara smutta! Mmmm vilka goda bär det är längst ned i glaset! Det var ett evigt sörplande i drinken och slafsande ätandes bären som naturligtvis sugit i sig alla alkohol. Vettiga människor ställde bort sin fördrink, medan jag slaskade i mig oräkneliga.

Middag. Brudpar. Väldigt alternativ fest, festa inte brudpara om man säger så, enligt värdparets önskemål.

Tal. Bruden säger: men du, kan inte du hålla ett tal till mig?

Skrev det på en (1 ) minut. Höll talet.


Sen var det dans till levande musik. Idag har jag träningsvärk. Igår var jag Olivia Newton John och min man var John Travolta. Minst.

Idag är jag bara en halt häst.


Jag drog täcket över huvudet så fort vi kom hem, sen låg jag där och låtsasläste DN hela dagen! Nåja, jag stack upp mitt huvud igen, bättre ljus ovanför liksom, och efter att ha konstaterat att det nog inte var så många som noterade att jag kallade alla 25 män på festen för Anders ( rationellt) och för att jag provsatt i en raggarbil och tutade hejdlöst. Eller hur, det är väl bara jag som kommer ihåg?!


Jävla bär!

 
ANNONS
 
Johanna

Johanna

31 augusti 2008 23:14

Men du hade kul oxå, ellerhur?? Låter som det iallafall.
Aldrig sjunger man väl så bra och äger dansgolvet så mycket som efter intagande av bär som legat på botten en fördrink?! ;)

http://pantarholmskajen.bloggagratis.se

 
Ingela

Ingela

31 augusti 2008 23:41

Jodå, bären kan vara förjävliga så här års :D
Raggarbilen och namnen är bara normalt.

http://crosscreekrapids.bloggagratis.se

 
synne.

synne.

1 september 2008 07:01

Frukt och bär är farligt har jag alltid sagt. Det här var ju ytterligare ett bevis på det.
Smart att vara så rationell med namnet. Ska komma ihåg det.
Olivia Newton John hade säkert träningsverk hon med efter filminspelningarna, men hur det var med John Travolta vet jag inte.
Tack för dagens första och hjärtliga skratt.
Kram Synne.

http://nabolandet.blogspot.com

 
susanne

susanne

1 september 2008 10:30

ja men bären i botten är väl där för att man ska få dom i slutet eller? har jag missuppfattat det hela ...? haha
anders ja tror vid något tillfälle att sven var namnen,,, eller det är nog bara jag som mins det hela så..

Helt klart är det du som hade herr ågren i går..( onödigt...) ingen annan minns det säkert ( dom video filmade inte va? )
Och vadå olivia N och travolta hade nog inte en chans,,, kram!

http://supermamman.bloggagratis.se

 
Baronessan

Baronessan

1 september 2008 11:02

Om det på festen är drag, får man lida nästa dag! Ett gammalt talesätt från de djupa skogarna (nä, jag hittade just på det...)

http://viskning.blogspot.com

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Winner Horse - 14 september 2012 11:45

Hej bloggen och dess tappra läsare!   Idag gör jag ett upplägg i dagboksformat. Men jag pratar inte om idag utan om en annan dag. Jag skulle till ett sjukhus för att hämta ut en apparat för att mäta blodtrycket under 24 timmar. Tänkte mig väl e...

Av Winner Horse - 4 september 2012 14:48

Jag måste bara berätta om vår tur till Island. Sedan vi träffades 1989 har vi pratat om Island min käre make och jag. Ibland har vi kikat på resor , men det har fallit på priset. Men detta får väl gå under devisen Plötsligt händer det, nämligen ...

Av Winner Horse - 3 september 2012 15:25

Efter en lång bortavaro är jag nu närvarande. Känns bra.   Byte av jobb. Insikt om att jag faktiskt är en trygghetstörstande människa, ett vanedjur, tillika mer som lille skutt än Tiger. Sen har jag sysslat med att acceptera Lille Skutt i mig. ...

Av Winner Horse - 7 maj 2012 21:21

Härförleden var jag på möte. Fyra personer från ett företag hade bjudit in mig för att förklara en undersökning. Det flöt på fint. Fyra kvinnor och en man. Men efter en timme kände jag mig vred. Efter ytterligare tio minuter insåg jag att om jag inte...

Av Winner Horse - 16 april 2012 15:01

Detta är en alldeles sann histora. Plats och människor är avidentifierade med hänsyn till deras integritet och självaktning.   En kvinna ska ha lönesamtal med chefen. För ett antal år sedan. Chefen är pensionsmässig, sjuklig, auktoritär och snål....

Presentation


Välkommen hit till Winnerhorse!

Omröstning

Vilken årstid är din favorit?
 Vinter
 Vår
 Sommar
 Höst

Fråga mig

1 besvarad fråga

Kalender

Ti On To Fr
        1
2
3
4 5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19 20 21
22
23
24
25
26 27 28 29
30
31
<<< Augusti 2008 >>>

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Följ bloggen

Följ winnerhorse med Blogkeen
Följ winnerhorse med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se