Direktlänk till inlägg 29 augusti 2008

zzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz

Av Winner Horse - 29 augusti 2008 20:12


Ni vet, jag är så där trött att jag får sockerdricka i kroppen, krypningar. Hård arbetsvecka. Men också störd nattsömn. Natten till idag( personerna är anonyma).


Kvinnan i huset, efter många promenade i svampskogen, vaknar med ett ryck. Jag tror bestämt att jag fått en fästing! tänker hon och vet inte riktigt hur hon ska bete sig för att ta reda på det hela. Speglar i hennes höjd saknas i huset. Ingen kan kolla på baksidan av hennes ben. Så hon försöker liksom vrida sig i sängen och snegla över axeln, men baken är ivägen. Hon ställer sig upp och försöker böja sig ned i rätt läge, men icke, men framifrån och liksom titta mellan benen då, men inte det heller. Då vaknar hennes man. Hon står där i en skruv i bara mässingen - inte undra på att den stackars maken såg chockad ut. Då skriker katten Mjau, väldigt avlägset i kvinnans öron. Kvinnan går runt hela huset, baksidan, framsidan, fortfarande i bara mässingen och skriker Sussi!

Katten hittas i den sjusovande sonens rum, av mannen som också börjat locka på katten.

Då ylar den äldre dottern är det nåt fel med katten eller ?

Lilla dottern vaknar; var är katten?

Lilla dottern springer i sitt sömndruckna tillstånd ofantligt snabbt in i föräldrarnas sovrum och ned i sängen.

Nej! säger mannen. Nej Säger kvinnan. Så säger mannen: imorgon kan vi köpa glass, men gå och lägg dig i din säng nu.

Flickan nu helt klarvaken: Va ( är det verkligen sant) ska vi gå och köpa glass NU?


Detta utspelade sig klockan 2:30 natten till idag.

 
ANNONS
 
Ingela

Ingela

29 augusti 2008 21:51

Tack för trevlig skrattstund, behövde den. Känner dock igen situationen då vi har hund...och dotter... Behöver jag säga mer?

http://crosscreekrapids.bloggagratis.se

 
Synne

Synne

30 augusti 2008 17:50

En liten undran? Hittade du fästingen hehe....
Jag läste det högt för maken och han skrattar än....
Låter som ni har det skoj på nätterna...
Kram från mig.
Synne.

http://nabolandet.blogspot.com

 
susanne

susanne

30 augusti 2008 20:51

ha ha ha.. en fluga på väggen i erat hus just då ville jag var....

http://supermamman.bloggagratis.se

 
Baronessan

Baronessan

1 september 2008 10:57

Ha, ha, och du la dig ner sen och somnade bums.... eller?

http://viskning.blogspot.com

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Winner Horse - 14 september 2012 11:45

Hej bloggen och dess tappra läsare!   Idag gör jag ett upplägg i dagboksformat. Men jag pratar inte om idag utan om en annan dag. Jag skulle till ett sjukhus för att hämta ut en apparat för att mäta blodtrycket under 24 timmar. Tänkte mig väl e...

Av Winner Horse - 4 september 2012 14:48

Jag måste bara berätta om vår tur till Island. Sedan vi träffades 1989 har vi pratat om Island min käre make och jag. Ibland har vi kikat på resor , men det har fallit på priset. Men detta får väl gå under devisen Plötsligt händer det, nämligen ...

Av Winner Horse - 3 september 2012 15:25

Efter en lång bortavaro är jag nu närvarande. Känns bra.   Byte av jobb. Insikt om att jag faktiskt är en trygghetstörstande människa, ett vanedjur, tillika mer som lille skutt än Tiger. Sen har jag sysslat med att acceptera Lille Skutt i mig. ...

Av Winner Horse - 7 maj 2012 21:21

Härförleden var jag på möte. Fyra personer från ett företag hade bjudit in mig för att förklara en undersökning. Det flöt på fint. Fyra kvinnor och en man. Men efter en timme kände jag mig vred. Efter ytterligare tio minuter insåg jag att om jag inte...

Av Winner Horse - 16 april 2012 15:01

Detta är en alldeles sann histora. Plats och människor är avidentifierade med hänsyn till deras integritet och självaktning.   En kvinna ska ha lönesamtal med chefen. För ett antal år sedan. Chefen är pensionsmässig, sjuklig, auktoritär och snål....

Presentation


Välkommen hit till Winnerhorse!

Omröstning

Vilken årstid är din favorit?
 Vinter
 Vår
 Sommar
 Höst

Fråga mig

1 besvarad fråga

Kalender

Ti On To Fr
        1
2
3
4 5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19 20 21
22
23
24
25
26 27 28 29
30
31
<<< Augusti 2008 >>>

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Följ bloggen

Följ winnerhorse med Blogkeen
Följ winnerhorse med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se