Direktlänk till inlägg 28 augusti 2008

Snart två veckor efter semestern

Av Winner Horse - 28 augusti 2008 23:11

Nu är det vardag, nu är det ; shit är klockan sååå mycket. Nu är det - men var det verkligen idag det var gympa?


Ibland är det: Snälla du, prata inte så mycket och så fort och så högt, mamma är lite trött förstår du.

Och så kommer det här: men jag har ju sagt att från och med nu får ni sköta er egen tvätt, jag förstår att du inte har några rena!


och så åker jag till mitt kontor och åker ( helt sant) fram och tillbaka på min blåa kontorsstol, och undrar så stilla- hur i helsike tar man sig ur det här?

Kan man inte uppfinna eller ännu bättre upptäcka en tillvaro som är någonstans mittemellan semester och vardag? Där vill jag vara.

 
ANNONS
 
Johanna

Johanna

29 augusti 2008 00:12

Eftersom jag är kikar in här så gott som varje dag så har jag nu lagt till dig som länk på min egen blogg. Hoppas det är ok??

Nu: definitivt sängdax!

http://pantarholmskajen.bloggagratis.se

 
susanne

susanne

29 augusti 2008 06:44

hmm denna önskan skulle nog jag lägga in i min önske lista... låter perfekt!

http://supermamman.bloggagratis.se

 
Ingen bild

winnerhorse

29 augusti 2008 07:50

Självklart Johanna! jag blir bara glad och smickrad.
Jag ska ta tag i dessa länkar en vacker dag och lägga till både dig och Susanne, men jag hinner liksom bara skriva:)

Susanne- hittar du dit först, snälla kontakta mig då, så kommer jag efter!

 
synne

synne

29 augusti 2008 09:17

Hej där, vad har hänt här? Tror din blogg fått snurren....
Allt var bara vitt och så stog allt längst ut till vänster. Ingen bild eller nått.

Men önskan som du har är nog bra, hoppas den slår in.
Ha nu en bra dag vännen.
Kram mig.
synne.

http://nabolandet.blogspot.com

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Winner Horse - 14 september 2012 11:45

Hej bloggen och dess tappra läsare!   Idag gör jag ett upplägg i dagboksformat. Men jag pratar inte om idag utan om en annan dag. Jag skulle till ett sjukhus för att hämta ut en apparat för att mäta blodtrycket under 24 timmar. Tänkte mig väl e...

Av Winner Horse - 4 september 2012 14:48

Jag måste bara berätta om vår tur till Island. Sedan vi träffades 1989 har vi pratat om Island min käre make och jag. Ibland har vi kikat på resor , men det har fallit på priset. Men detta får väl gå under devisen Plötsligt händer det, nämligen ...

Av Winner Horse - 3 september 2012 15:25

Efter en lång bortavaro är jag nu närvarande. Känns bra.   Byte av jobb. Insikt om att jag faktiskt är en trygghetstörstande människa, ett vanedjur, tillika mer som lille skutt än Tiger. Sen har jag sysslat med att acceptera Lille Skutt i mig. ...

Av Winner Horse - 7 maj 2012 21:21

Härförleden var jag på möte. Fyra personer från ett företag hade bjudit in mig för att förklara en undersökning. Det flöt på fint. Fyra kvinnor och en man. Men efter en timme kände jag mig vred. Efter ytterligare tio minuter insåg jag att om jag inte...

Av Winner Horse - 16 april 2012 15:01

Detta är en alldeles sann histora. Plats och människor är avidentifierade med hänsyn till deras integritet och självaktning.   En kvinna ska ha lönesamtal med chefen. För ett antal år sedan. Chefen är pensionsmässig, sjuklig, auktoritär och snål....

Presentation


Välkommen hit till Winnerhorse!

Omröstning

Vilken årstid är din favorit?
 Vinter
 Vår
 Sommar
 Höst

Fråga mig

1 besvarad fråga

Kalender

Ti On To Fr
        1
2
3
4 5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19 20 21
22
23
24
25
26 27 28 29
30
31
<<< Augusti 2008 >>>

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Följ bloggen

Följ winnerhorse med Blogkeen
Följ winnerhorse med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se