Direktlänk till inlägg 26 augusti 2008

Bergochdalbana

Av Winner Horse - 26 augusti 2008 23:11


Livet som en bergochdalbana ibland. Upp och ned, ned och upp, förlorar mig i förvirring. När det är ned petar jag på varje sten och tänker- fan vilken ful sten, vad har den här att göra? Är det upp - jippie, jag ska nog köpa ett grustag!


Jag har en nästan outsinlig energi. Ibland tar den slut. Då drabbas jag av existensiella tvivel- känner mig lurad, var det verkligen det här jag suktade efter i unga år- att bli vuxen- var det verkligen det här?

Bli vuxen och bestämma själv, kommer ni ihåg? Jag ville skynda mig att bli vuxenoch jädrar vad jag ska bestämma själv då, tänkte jag. Ska sova med skorna på i sängen och käka godis och aldrig borsta tänderna.


Nu har jag varit vuxen ett tag, och undrar om jag inte ska skriva till Allmänna reklamationsnämnden ändå. Jag bestämmer ju inte ett skit.

Åker med i stormen som ett rö för vinden, skriker till ibland- hallå- jag vill göra så här i stället- men överröstas av det vanliga bruset i en familj, så jag bara tumlar vidare. Någonstans, väldigt avlägset så är det någon i familjen som undrar vad det var som lät, pep det inte lite grann någonstans?


Men sen går det över, jag står där med min energi, mina glada tillrop, min glada läggning och hejar på, stretar vidare och tänker- äsch, det blir nog bättre sen, när jag blir pensionär...........då jädrar! 
ANNONS
 
Synne

Synne

27 augusti 2008 04:47

Hej i natten.
Hade inte reflekterat över det där förren jag läste hos dig nu.
Det är otäckt vad det stämmer.
Inte bestämmer man nått själv nej.
Så sänder du till Allmänna reklamationsnämnden kan du väl be dom sända ett formulär till mig med.
Var det så här det skulle bli när man blev vuxen? Tja både ja och nej.....
Så jag infogar mig i dina pensjonärstankar.
Då jädrar......
Kram på dig vännen.
Synne.

http://nabolandet.blogspot.com

 
susanne

susanne

27 augusti 2008 11:53

ler stort som vanligt blir man glad här.. och eftertanken är bra.. skrev om det på min blogg----

http://supermamman.bloggagratis.se

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Winner Horse - 14 september 2012 11:45

Hej bloggen och dess tappra läsare!   Idag gör jag ett upplägg i dagboksformat. Men jag pratar inte om idag utan om en annan dag. Jag skulle till ett sjukhus för att hämta ut en apparat för att mäta blodtrycket under 24 timmar. Tänkte mig väl e...

Av Winner Horse - 4 september 2012 14:48

Jag måste bara berätta om vår tur till Island. Sedan vi träffades 1989 har vi pratat om Island min käre make och jag. Ibland har vi kikat på resor , men det har fallit på priset. Men detta får väl gå under devisen Plötsligt händer det, nämligen ...

Av Winner Horse - 3 september 2012 15:25

Efter en lång bortavaro är jag nu närvarande. Känns bra.   Byte av jobb. Insikt om att jag faktiskt är en trygghetstörstande människa, ett vanedjur, tillika mer som lille skutt än Tiger. Sen har jag sysslat med att acceptera Lille Skutt i mig. ...

Av Winner Horse - 7 maj 2012 21:21

Härförleden var jag på möte. Fyra personer från ett företag hade bjudit in mig för att förklara en undersökning. Det flöt på fint. Fyra kvinnor och en man. Men efter en timme kände jag mig vred. Efter ytterligare tio minuter insåg jag att om jag inte...

Av Winner Horse - 16 april 2012 15:01

Detta är en alldeles sann histora. Plats och människor är avidentifierade med hänsyn till deras integritet och självaktning.   En kvinna ska ha lönesamtal med chefen. För ett antal år sedan. Chefen är pensionsmässig, sjuklig, auktoritär och snål....

Presentation


Välkommen hit till Winnerhorse!

Omröstning

Vilken årstid är din favorit?
 Vinter
 Vår
 Sommar
 Höst

Fråga mig

1 besvarad fråga

Kalender

Ti On To Fr
        1
2
3
4 5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19 20 21
22
23
24
25
26 27 28 29
30
31
<<< Augusti 2008 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Följ bloggen

Följ winnerhorse med Blogkeen
Följ winnerhorse med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se