Direktlänk till inlägg 18 juli 2008

Det blommar!

Av Winner Horse - 18 juli 2008 12:03

Både ute och inne! På väggen som synes nedan,

Vi är jättenöjda! Här ser man ju att tapeten inte precis är småblommig. Det ska till lite småfix på slutet, lite lister och en och annan lampa ska sättas upp någonstans. Sen måste vi tvinga våra gäster att bara titta åt vänster när dom kommer på besök! För till höger ser det ju ut som vanligt. Annars puttar jag ut dom i trädgården........


För där växer ju den här snyggingen! En dahlia med mängder av knoppar och asläcker färg. Den har en lite mer oansenlig kompis brevid sig som ser ut så här:

Nä, jag bara skojade - den ser ut så här!


Nu stundar en tid för avkoppling- jag aviserar redan nu- jag kommer inte blogga eller uppdatera lika ofta som förut.  Men i höst, efter semestern så kör jag igång i full galopp igen.


Kära bloggvänner, ha en skön sommar! Nu ska jag plocka hallon och blåbär med yngsta dottern, sen blir det bada.

 
ANNONS
 
susanne

susanne

19 juli 2008 08:11

ja hoppas du får en skööön semester som jag sa tidigare.. och hoppas på att få läsa några inlägg då och då hur mår ipomean?? växer den så det knakar eller?

http://supermamman.bloggagratis.se

 
Synne

Synne

21 juli 2008 17:34

Hallå.
Fann dig hos Persilja.
Här var det massor av skoj att läsa.
Så jag kikar in igen snart.
Kram från nabolandet.

http://nabolandet.blogspot.com

 
Johanna

Johanna

22 juli 2008 16:31

Snyggt och fräscht!!

Hoppas du har en skön semester! Min börjar nästa vecka... *längtar*

Kram pårej.

http://pantarholmskajen.bloggagratis.se

 
Ingen bild

Malva

23 juli 2008 00:22

Riktigt snygga blommor må jag säga.
Kul att se nya inlägg från dig. Tycker om att läsa din blogg.
Ha det jättebra i sommar, värmen är på väg...:O)

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Winner Horse - 14 september 2012 11:45

Hej bloggen och dess tappra läsare!   Idag gör jag ett upplägg i dagboksformat. Men jag pratar inte om idag utan om en annan dag. Jag skulle till ett sjukhus för att hämta ut en apparat för att mäta blodtrycket under 24 timmar. Tänkte mig väl e...

Av Winner Horse - 4 september 2012 14:48

Jag måste bara berätta om vår tur till Island. Sedan vi träffades 1989 har vi pratat om Island min käre make och jag. Ibland har vi kikat på resor , men det har fallit på priset. Men detta får väl gå under devisen Plötsligt händer det, nämligen ...

Av Winner Horse - 3 september 2012 15:25

Efter en lång bortavaro är jag nu närvarande. Känns bra.   Byte av jobb. Insikt om att jag faktiskt är en trygghetstörstande människa, ett vanedjur, tillika mer som lille skutt än Tiger. Sen har jag sysslat med att acceptera Lille Skutt i mig. ...

Av Winner Horse - 7 maj 2012 21:21

Härförleden var jag på möte. Fyra personer från ett företag hade bjudit in mig för att förklara en undersökning. Det flöt på fint. Fyra kvinnor och en man. Men efter en timme kände jag mig vred. Efter ytterligare tio minuter insåg jag att om jag inte...

Av Winner Horse - 16 april 2012 15:01

Detta är en alldeles sann histora. Plats och människor är avidentifierade med hänsyn till deras integritet och självaktning.   En kvinna ska ha lönesamtal med chefen. För ett antal år sedan. Chefen är pensionsmässig, sjuklig, auktoritär och snål....

Presentation


Välkommen hit till Winnerhorse!

Omröstning

Vilken årstid är din favorit?
 Vinter
 Vår
 Sommar
 Höst

Fråga mig

1 besvarad fråga

Kalender

Ti On To Fr
  1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17 18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
<<< Juli 2008 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Följ bloggen

Följ winnerhorse med Blogkeen
Följ winnerhorse med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se