Direktlänk till inlägg 17 juli 2008

Äntligen

Av Winner Horse - 17 juli 2008 14:07

..så är det semester! Jag galopperade in i det sista. I fredags var det en av mina mest hektiska dagar på jobbet på länge. Till slut kastade jag ned mobilen i min byrålåda, eftersom det ringde på den och på den fasta telefonen samtidigt. Det var så skööönt att ta semester.

På kvällen sa min man att jag liksom hasade längre och längre ned i soffan för att till sist somna, då var klockan 20:00!


Sen har det varit 70 årskalas också, förra helgen. Det var min pappas tur den här gången. Jag funderade och funderade, vad ger man till sin 70åriga pappa? Sen kom jag på den givna presenten: ett par Levi´s 501:or så klart!

Jag fick full service på JC när jag bad om hjälp, hm liten gubbe, midjemått, tror du såhär stor eller?  Nä, han är nog lite kortare, men med lite större midja. (Expediterna höll tålmodigt upp de olika storlekarna). Men så såg jag: dom där blir nog bra, jag tar dem!

Dom satt perfekt!


Ska bli spännande och se hur han ser ut i dem!

 
ANNONS
 
susanne

susanne

18 juli 2008 06:58

Må din semester bli fylld med lemonad kvittrande barn, timmar av petande navel ludd i en hamock... sol och en pinacolada om dagen..(minst)
Gud så coolt med ett par Levis till din pappa min mor fyllde 70 år och köpa present? så svårt hon fick en "O"romatisk summa pengar att shoppa för.. fasiken skulle ju gett henne ett par LEE ;).

http://supermamman.bloggagratis.se

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Winner Horse - 14 september 2012 11:45

Hej bloggen och dess tappra läsare!   Idag gör jag ett upplägg i dagboksformat. Men jag pratar inte om idag utan om en annan dag. Jag skulle till ett sjukhus för att hämta ut en apparat för att mäta blodtrycket under 24 timmar. Tänkte mig väl e...

Av Winner Horse - 4 september 2012 14:48

Jag måste bara berätta om vår tur till Island. Sedan vi träffades 1989 har vi pratat om Island min käre make och jag. Ibland har vi kikat på resor , men det har fallit på priset. Men detta får väl gå under devisen Plötsligt händer det, nämligen ...

Av Winner Horse - 3 september 2012 15:25

Efter en lång bortavaro är jag nu närvarande. Känns bra.   Byte av jobb. Insikt om att jag faktiskt är en trygghetstörstande människa, ett vanedjur, tillika mer som lille skutt än Tiger. Sen har jag sysslat med att acceptera Lille Skutt i mig. ...

Av Winner Horse - 7 maj 2012 21:21

Härförleden var jag på möte. Fyra personer från ett företag hade bjudit in mig för att förklara en undersökning. Det flöt på fint. Fyra kvinnor och en man. Men efter en timme kände jag mig vred. Efter ytterligare tio minuter insåg jag att om jag inte...

Av Winner Horse - 16 april 2012 15:01

Detta är en alldeles sann histora. Plats och människor är avidentifierade med hänsyn till deras integritet och självaktning.   En kvinna ska ha lönesamtal med chefen. För ett antal år sedan. Chefen är pensionsmässig, sjuklig, auktoritär och snål....

Presentation


Välkommen hit till Winnerhorse!

Omröstning

Vilken årstid är din favorit?
 Vinter
 Vår
 Sommar
 Höst

Fråga mig

1 besvarad fråga

Kalender

Ti On To Fr
  1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17 18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
<<< Juli 2008 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Följ bloggen

Följ winnerhorse med Blogkeen
Följ winnerhorse med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se