Direktlänk till inlägg 28 juni 2008

Något mycket exotiskt!

Av Winner Horse - 28 juni 2008 16:15Detta med blogg är kul! Det är också lärorikt. Jag har tjatat om mina purpurvindor för trädgården, sagt (och det är helt sant) att jag sett dem i Grekland flera gånger och varje gång tänkt att dessa exotiska klängväxter ska jag ha i min trädgård. Hittade till slut en påse - purpurvinda- mmm fint och exotiskt.


Min bloggvän Susanne är en klok kvinna, hon berättade att mina mycket exotiska purpurvindor heter blomman för dagen. Men herre Gud, nu går associationerna inte till Grekland längre utan till gråtande barn, mina egna. För varje år vid dagisavslutningsdags tog dom hem något skraltigt och ynkligt i en kruka - blomman för dagen - och den blev inte långlivad hemma hos oss precis.

Och Bellas och Ylvas och Lindas och Antons blommor blommar varje dag, varför är min bajsblomma alltid död för, bu huuuuu!?


Nu ska dom få upprättelse, jag har planterat mina exotiska telningar i riktig rabatt idag, det ska jag visa mina halvvuxna barn. Och Susanne- jag ska göda dem! 
ANNONS
 
susanne

susanne

29 juni 2008 17:28

älskar denna blomma den blir en gigant.... om man följer 3 råd
ingen tokblåst,sol,vatten och näring...det blev 4----kolla min sida!

http://supermamman.bloggagratis.se

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Winner Horse - 14 september 2012 11:45

Hej bloggen och dess tappra läsare!   Idag gör jag ett upplägg i dagboksformat. Men jag pratar inte om idag utan om en annan dag. Jag skulle till ett sjukhus för att hämta ut en apparat för att mäta blodtrycket under 24 timmar. Tänkte mig väl e...

Av Winner Horse - 4 september 2012 14:48

Jag måste bara berätta om vår tur till Island. Sedan vi träffades 1989 har vi pratat om Island min käre make och jag. Ibland har vi kikat på resor , men det har fallit på priset. Men detta får väl gå under devisen Plötsligt händer det, nämligen ...

Av Winner Horse - 3 september 2012 15:25

Efter en lång bortavaro är jag nu närvarande. Känns bra.   Byte av jobb. Insikt om att jag faktiskt är en trygghetstörstande människa, ett vanedjur, tillika mer som lille skutt än Tiger. Sen har jag sysslat med att acceptera Lille Skutt i mig. ...

Av Winner Horse - 7 maj 2012 21:21

Härförleden var jag på möte. Fyra personer från ett företag hade bjudit in mig för att förklara en undersökning. Det flöt på fint. Fyra kvinnor och en man. Men efter en timme kände jag mig vred. Efter ytterligare tio minuter insåg jag att om jag inte...

Av Winner Horse - 16 april 2012 15:01

Detta är en alldeles sann histora. Plats och människor är avidentifierade med hänsyn till deras integritet och självaktning.   En kvinna ska ha lönesamtal med chefen. För ett antal år sedan. Chefen är pensionsmässig, sjuklig, auktoritär och snål....

Presentation


Välkommen hit till Winnerhorse!

Omröstning

Vilken årstid är din favorit?
 Vinter
 Vår
 Sommar
 Höst

Fråga mig

1 besvarad fråga

Kalender

Ti On To Fr
            1
2
3
4
5
6
7
8
9 10
11
12
13
14
15
16
17 18
19
20
21
22
23
24 25
26
27 28 29
30
<<< Juni 2008 >>>

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Följ bloggen

Följ winnerhorse med Blogkeen
Följ winnerhorse med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se