Direktlänk till inlägg 25 juni 2008

utmaning från Susanne

Av Winner Horse - 25 juni 2008 21:42

Ok, utmaningen går ut  på att skriva 6 underliga saker om en själv i sin egen blogg.

Heja Susanne, detta var kul.


1. Jag är en tandborstfascist. Tjatar och gnatar till och med på mina halvvuxna barn om det. Gnuggar som en besatt på mina egna och på yngsta dotterns.

2. Jag äger en tarotlek.

3. Jag tål väldigt mycket starksprit och har sett min omgivning falla som käglor blöta nätter medan jag står kvar i mitten.

4. Får nästan panikångest om jag tvingas dansa med någon jag inte känner, pardans där man står tryckta mot varandra, usch, jag stelnar och blir som ett kassaskåp, efteråt knakar det i hela kroppen. Usch nu blev det jobbigt.

5. Jag pratar med min avlidne brorsa.

6. Jag pratar högt för mig själv, jag avslutar alltid mina inre monologer när jag kommit till ett beslut med ett; japp så får det bli. Min omgivning undrar genast hur ska det bli? - detta för att jag uttalat det sista högt.


Nu skickar jag detta vidare till

Mynta

Pia och

Baronessan.


Om ni vill! 

 
ANNONS
 
susanne

susanne

26 juni 2008 09:11

ha ha jo detta var kul vilka knäppa ideer man har....

http://supermamman.bloggagratis.se

 
evaeva

evaeva

26 juni 2008 12:58

Dig skulle man ha och stödja sig mot på fester - tänker på punkt 3!!

http://evabjorklund1.blogg.se

 
Pia

Pia

26 juni 2008 20:16

SJÄLVKLART är jag med :=)
Kul som sjutton juh!!!
Puzz å kramz för dina underliga grejor...fniss!

http://www.piajonsson.bloggagratis.se

 
Mynta

Mynta

27 juni 2008 00:29

Ajdå; behöver tänka...måste liksom sortera bland alla underliga egenskaper man samlat på sig under åren...återkommer - jag lovar!!

Angående punkt tre - där kan vi ju stå och hålla armkrok i mitten, du & jag. Tål också konstigt stora mängder...

http://livetenligtmynta.bloggagratis.se

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Winner Horse - 14 september 2012 11:45

Hej bloggen och dess tappra läsare!   Idag gör jag ett upplägg i dagboksformat. Men jag pratar inte om idag utan om en annan dag. Jag skulle till ett sjukhus för att hämta ut en apparat för att mäta blodtrycket under 24 timmar. Tänkte mig väl e...

Av Winner Horse - 4 september 2012 14:48

Jag måste bara berätta om vår tur till Island. Sedan vi träffades 1989 har vi pratat om Island min käre make och jag. Ibland har vi kikat på resor , men det har fallit på priset. Men detta får väl gå under devisen Plötsligt händer det, nämligen ...

Av Winner Horse - 3 september 2012 15:25

Efter en lång bortavaro är jag nu närvarande. Känns bra.   Byte av jobb. Insikt om att jag faktiskt är en trygghetstörstande människa, ett vanedjur, tillika mer som lille skutt än Tiger. Sen har jag sysslat med att acceptera Lille Skutt i mig. ...

Av Winner Horse - 7 maj 2012 21:21

Härförleden var jag på möte. Fyra personer från ett företag hade bjudit in mig för att förklara en undersökning. Det flöt på fint. Fyra kvinnor och en man. Men efter en timme kände jag mig vred. Efter ytterligare tio minuter insåg jag att om jag inte...

Av Winner Horse - 16 april 2012 15:01

Detta är en alldeles sann histora. Plats och människor är avidentifierade med hänsyn till deras integritet och självaktning.   En kvinna ska ha lönesamtal med chefen. För ett antal år sedan. Chefen är pensionsmässig, sjuklig, auktoritär och snål....

Presentation


Välkommen hit till Winnerhorse!

Omröstning

Vilken årstid är din favorit?
 Vinter
 Vår
 Sommar
 Höst

Fråga mig

1 besvarad fråga

Kalender

Ti On To Fr
            1
2
3
4
5
6
7
8
9 10
11
12
13
14
15
16
17 18
19
20
21
22
23
24 25
26
27 28 29
30
<<< Juni 2008 >>>

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Följ bloggen

Följ winnerhorse med Blogkeen
Följ winnerhorse med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se