Direktlänk till inlägg 25 juni 2008

jag är attans bra!

Av Winner Horse - 25 juni 2008 00:09

purpurvinda!

Nytt för i år- purpurvinda, som jag hoppas att den ska se ut snart!

Självberömmelse, är det en synd? Näpp, eftersom jag inte tror på varken det ena eller andra som jag inte ser så finns inte synden i den bemärkelsen. Däremot tror jag på människan. Man kan genom att peppa andra (alltid sanningsenligt och aldrig lissmande eller falskt) få dem att växa. Det är kul. Jag är bra på att få folk att växa, och på att få växter att växa. trädgården och jag hör ihop, vi bildar en ömsesidighet som går ut på att vi belönar varandra. Jag duttar och vårdar och läser på och blomman blommar och växer.


Inne i huset råder strikt stilism om det ordet nu finns. utomhus är det tvärtom. Det är lite som en enarmad bandit, ibland är det en av varje och ibland blir det tre i rad. Ingenting är planerat innan, det bara blir. Jag odlar mycket från frö. Ivrigt petar jag ned alla mikroskopiska fröer i olika burkar, sen när dom sticker upp ur jorden har jag glömt vad som var vad. Äsch det ordnar sig. Och det gör det ju. Men någon ordning blir det inte, varken i färg eller form. 
ANNONS
 
susanne

susanne

25 juni 2008 10:00

blomman för dagen alias purpurvinda eller det rätta ipomea...är underbar men glöm ej vattna och ge den massa näring så ska du få mirakel.. du har en utmaning på min sida...

http://supermamman.bloggagratis.se

 
Baronessan

Baronessan

25 juni 2008 10:49

Kan man få några tips? Har själv fröat, planterat, duttat och till och med sjungit för mina växter men nu har jag lagt ner. Kanske inte skulle ha sjungit! (Eller är det vatten dom vill ha?)

http://viskning.blogspot.com

 
Ingen bild

Persilja

25 juni 2008 11:02

Det syns! Att du och trädgård hör ihop och jag älskar inställningen att det löser sig, att det inte "måste" vara på ett visst sätt. Det blir mer levande och mycket vackrare med lite oplanerat bus!

 
Tant Grön

Tant Grön

27 juni 2008 00:23

Åh gud så vackert! Jag älskar solrosor, brukar plantera själv. Förra sommaren hade vi en som blev så läskigt stor och tjock i stammen, ja den hade verkligen en stam, tjock som ett träd :-)

http://valkommenhemtilltantgron.bloggagratis.se

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Winner Horse - 14 september 2012 11:45

Hej bloggen och dess tappra läsare!   Idag gör jag ett upplägg i dagboksformat. Men jag pratar inte om idag utan om en annan dag. Jag skulle till ett sjukhus för att hämta ut en apparat för att mäta blodtrycket under 24 timmar. Tänkte mig väl e...

Av Winner Horse - 4 september 2012 14:48

Jag måste bara berätta om vår tur till Island. Sedan vi träffades 1989 har vi pratat om Island min käre make och jag. Ibland har vi kikat på resor , men det har fallit på priset. Men detta får väl gå under devisen Plötsligt händer det, nämligen ...

Av Winner Horse - 3 september 2012 15:25

Efter en lång bortavaro är jag nu närvarande. Känns bra.   Byte av jobb. Insikt om att jag faktiskt är en trygghetstörstande människa, ett vanedjur, tillika mer som lille skutt än Tiger. Sen har jag sysslat med att acceptera Lille Skutt i mig. ...

Av Winner Horse - 7 maj 2012 21:21

Härförleden var jag på möte. Fyra personer från ett företag hade bjudit in mig för att förklara en undersökning. Det flöt på fint. Fyra kvinnor och en man. Men efter en timme kände jag mig vred. Efter ytterligare tio minuter insåg jag att om jag inte...

Av Winner Horse - 16 april 2012 15:01

Detta är en alldeles sann histora. Plats och människor är avidentifierade med hänsyn till deras integritet och självaktning.   En kvinna ska ha lönesamtal med chefen. För ett antal år sedan. Chefen är pensionsmässig, sjuklig, auktoritär och snål....

Presentation


Välkommen hit till Winnerhorse!

Omröstning

Vilken årstid är din favorit?
 Vinter
 Vår
 Sommar
 Höst

Fråga mig

1 besvarad fråga

Kalender

Ti On To Fr
            1
2
3
4
5
6
7
8
9 10
11
12
13
14
15
16
17 18
19
20
21
22
23
24 25
26
27 28 29
30
<<< Juni 2008 >>>

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Följ bloggen

Följ winnerhorse med Blogkeen
Följ winnerhorse med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se