Direktlänk till inlägg 24 juni 2008

Tillbaka!

Av Winner Horse - 24 juni 2008 09:26


Midsommar i stugan i småland!


 • Daquiri ala winnerhorse, med jordgubbar, lime, sprit, sprite.
 • Daquiri med kiwi, lime, sprit och sprite
 • Nattsudd
 • Morgonbad
 • Knäckebröd och sill
 • 21 svanar i viken

Hemma igen.


 • Fan vad skitigt vi har det
 • Stod verkligen disken framme när vi åkte
 • vi måste måla klart
 • Var är min daquiri??
 • Nämen kolla- rosen har börjat slå ut och den ser ut precis som på bild! ( Bildbevis kommer naturligtvis)

Ordspråk a la winnerhorse:


Det är inte kul när vardagen gör sig påmind, med disk och städ och räkningar, än mindre när vardagen, efter en tids bortavaro attackerar en - sätter sig i knät och vill ha din odelade uppmärksamhet! 
ANNONS
 
susanne

susanne

24 juni 2008 12:22

ha ha ja så är det ordspråket är precis sant..
fort blir man bekväm berusad av att njuta.. förstår alla sorters divor---

http://supermamman.bloggagratis.se

 
Baronessan

Baronessan

24 juni 2008 15:04

Kan man bry sig om man har fått se 21 svanar i viken? På med gummistövlar och solglasögon!

http://viskning.blogspot.com

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Winner Horse - 14 september 2012 11:45

Hej bloggen och dess tappra läsare!   Idag gör jag ett upplägg i dagboksformat. Men jag pratar inte om idag utan om en annan dag. Jag skulle till ett sjukhus för att hämta ut en apparat för att mäta blodtrycket under 24 timmar. Tänkte mig väl e...

Av Winner Horse - 4 september 2012 14:48

Jag måste bara berätta om vår tur till Island. Sedan vi träffades 1989 har vi pratat om Island min käre make och jag. Ibland har vi kikat på resor , men det har fallit på priset. Men detta får väl gå under devisen Plötsligt händer det, nämligen ...

Av Winner Horse - 3 september 2012 15:25

Efter en lång bortavaro är jag nu närvarande. Känns bra.   Byte av jobb. Insikt om att jag faktiskt är en trygghetstörstande människa, ett vanedjur, tillika mer som lille skutt än Tiger. Sen har jag sysslat med att acceptera Lille Skutt i mig. ...

Av Winner Horse - 7 maj 2012 21:21

Härförleden var jag på möte. Fyra personer från ett företag hade bjudit in mig för att förklara en undersökning. Det flöt på fint. Fyra kvinnor och en man. Men efter en timme kände jag mig vred. Efter ytterligare tio minuter insåg jag att om jag inte...

Av Winner Horse - 16 april 2012 15:01

Detta är en alldeles sann histora. Plats och människor är avidentifierade med hänsyn till deras integritet och självaktning.   En kvinna ska ha lönesamtal med chefen. För ett antal år sedan. Chefen är pensionsmässig, sjuklig, auktoritär och snål....

Presentation


Välkommen hit till Winnerhorse!

Omröstning

Vilken årstid är din favorit?
 Vinter
 Vår
 Sommar
 Höst

Fråga mig

1 besvarad fråga

Kalender

Ti On To Fr
            1
2
3
4
5
6
7
8
9 10
11
12
13
14
15
16
17 18
19
20
21
22
23
24 25
26
27 28 29
30
<<< Juni 2008 >>>

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Följ bloggen

Följ winnerhorse med Blogkeen
Följ winnerhorse med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se