Direktlänk till inlägg 26 maj 2008

Beställt tapeter!

Av Winner Horse - 26 maj 2008 21:27

Mmmm, det mina vänner- att jag beställt tapeter- är mycket stort!

Detta för att vi är två. och snart till och med fyra med medbestämmanderätt över hur vårt hem ska se ut. 

Säger jag vitt, då ger jag mig fanken på att någon eller några andra säger svart. Konsensus, eller den gyllene mellanvägen - många gånger grå, är jävligt trist i längden.

Jag har ibland ondgjort mig över min man: men, halledudanemej, du är karl, du brötar på dagarna, vill ha biff och du fiser, du ska sitta med en öl och bara titta på när jag bestämmer. Sen ska du komma med ditt snickarbälte och utföra mina inredningsideer. Så ska vi ha det!

Nu har vi det inte riktigt så.


Därför är det ett stort steg att jag själv, winnerhorse i egen hög person, klapprade in på Färghandeln, scannade av alla kataloger, valde en tapet ur sortimentet MIDBEC Magic. Grå botten med stora naivistiska blommor som går i svart, beige och mörkgrått. Tjohoo, det var kärlek vid första ögonkastet. Den unge mannen bakom disken sa så här: den där är ingen storsäljare, men fan vad den är läcker. Ljuv musik i mina öron, Creedence, Beatles, Elvis och Joplin all together.


Bildbesvis kommer, be so sure.

 
ANNONS
 
Ingen bild

Mynta

26 maj 2008 23:04

- Can't wait!!

Rätt! Man ska gå sin egen väg! Go, woman, go!! *springer bakom (försöker springa, i alla fall...) och klappar händer*

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Winner Horse - 14 september 2012 11:45

Hej bloggen och dess tappra läsare!   Idag gör jag ett upplägg i dagboksformat. Men jag pratar inte om idag utan om en annan dag. Jag skulle till ett sjukhus för att hämta ut en apparat för att mäta blodtrycket under 24 timmar. Tänkte mig väl e...

Av Winner Horse - 4 september 2012 14:48

Jag måste bara berätta om vår tur till Island. Sedan vi träffades 1989 har vi pratat om Island min käre make och jag. Ibland har vi kikat på resor , men det har fallit på priset. Men detta får väl gå under devisen Plötsligt händer det, nämligen ...

Av Winner Horse - 3 september 2012 15:25

Efter en lång bortavaro är jag nu närvarande. Känns bra.   Byte av jobb. Insikt om att jag faktiskt är en trygghetstörstande människa, ett vanedjur, tillika mer som lille skutt än Tiger. Sen har jag sysslat med att acceptera Lille Skutt i mig. ...

Av Winner Horse - 7 maj 2012 21:21

Härförleden var jag på möte. Fyra personer från ett företag hade bjudit in mig för att förklara en undersökning. Det flöt på fint. Fyra kvinnor och en man. Men efter en timme kände jag mig vred. Efter ytterligare tio minuter insåg jag att om jag inte...

Av Winner Horse - 16 april 2012 15:01

Detta är en alldeles sann histora. Plats och människor är avidentifierade med hänsyn till deras integritet och självaktning.   En kvinna ska ha lönesamtal med chefen. För ett antal år sedan. Chefen är pensionsmässig, sjuklig, auktoritär och snål....

Presentation


Välkommen hit till Winnerhorse!

Omröstning

Vilken årstid är din favorit?
 Vinter
 Vår
 Sommar
 Höst

Fråga mig

1 besvarad fråga

Kalender

Ti On To Fr
     
1
2 3
4
5 6 7 8 9
10
11
12 13 14 15 16 17
18
19 20 21 22 23 24 25
26 27 28 29 30
31
<<< Maj 2008 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Följ bloggen

Följ winnerhorse med Blogkeen
Följ winnerhorse med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se