Direktlänk till inlägg 26 maj 2008

Puss puss!

Av Winner Horse - 26 maj 2008 21:13


Det här hörde jag förra veckan på en offentlig plats. Tjej med mobil, arg, klic-klackar fram, svassande gång,  lite försöker -vara  -rik men- vet- inte -riktigt - hur - man - gör (ser ut). 20 +. ARG. Helt uppenbart svinarg (SVINARG det ser kul ut ihopskrivet, jag drabbades av en släng svinarg, eller har du lagt svinarg i maten, vad gott och exotiskt!).

Arg kvinna, försöker se lite rik ut liksom, mitt på gatan till allmän beskådan, pratar i mobilen. Högt. Jättehögt.


Mannen (jo jag hör ett brummande) på andra sidan luren får inte många sylar i vädret. Hon är vansinnig på hans beteende, hans lumpna sätt, hans hela uppenbarelse vad det verkar- detta basunerar hon ut för alla intresserade och ointresserade. Mitt på gatan.


Så avslutar hon samtalet med fortsatt ilsken stämma, lika arg- med PUSS.

Men vad faaan har jag lust att säga till henne. Nu får du väl ändå ge dig. Du har ju skällt och skällt och skällt - då kan du ju inte bara säga puss. Inte med samma  argröst i alla fall. Nä, det går bara inte. Du kunde ju säga hej då bajskorv eller nåt i den stilen istället!  

 
ANNONS
 
Mynta

Mynta

26 maj 2008 23:01

Hejdå bajskorv?
Nu skrattar ju jag jättemycket.
Tyvärr precis min humor. Rakt i diafragman.
Så befriande dumt och enkelt. Syrrans och mitt roligaste just nu:
(Hon fyllde nyss 47)
-Du.Du har bajs på kinden.
Sedan skrattar vi hejdlöst. Som bara två idioter kan göra. Vi bara måste skratta mitt i allt allvar. Mitt i alla krig, tonåringar, räkningar och celluliter.
Vi vågar inte säga det till någon annan , bara. (Bara till några 100 bloggare??)
Allt för att överleva...

http://livetenligtmynta.bloggagratis.se

 
Ingen bild

Mynta

27 maj 2008 08:26

Hej igen.
Det är hon, den mogna kvinnan du vet, hon med bajshumor...
Ville bara dementera en sak. Syrrans ålder.
Hon är inte 47. Hon är 48.
Jag är 42.
Vi borde vara vuxna nu...

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Winner Horse - 14 september 2012 11:45

Hej bloggen och dess tappra läsare!   Idag gör jag ett upplägg i dagboksformat. Men jag pratar inte om idag utan om en annan dag. Jag skulle till ett sjukhus för att hämta ut en apparat för att mäta blodtrycket under 24 timmar. Tänkte mig väl e...

Av Winner Horse - 4 september 2012 14:48

Jag måste bara berätta om vår tur till Island. Sedan vi träffades 1989 har vi pratat om Island min käre make och jag. Ibland har vi kikat på resor , men det har fallit på priset. Men detta får väl gå under devisen Plötsligt händer det, nämligen ...

Av Winner Horse - 3 september 2012 15:25

Efter en lång bortavaro är jag nu närvarande. Känns bra.   Byte av jobb. Insikt om att jag faktiskt är en trygghetstörstande människa, ett vanedjur, tillika mer som lille skutt än Tiger. Sen har jag sysslat med att acceptera Lille Skutt i mig. ...

Av Winner Horse - 7 maj 2012 21:21

Härförleden var jag på möte. Fyra personer från ett företag hade bjudit in mig för att förklara en undersökning. Det flöt på fint. Fyra kvinnor och en man. Men efter en timme kände jag mig vred. Efter ytterligare tio minuter insåg jag att om jag inte...

Av Winner Horse - 16 april 2012 15:01

Detta är en alldeles sann histora. Plats och människor är avidentifierade med hänsyn till deras integritet och självaktning.   En kvinna ska ha lönesamtal med chefen. För ett antal år sedan. Chefen är pensionsmässig, sjuklig, auktoritär och snål....

Presentation


Välkommen hit till Winnerhorse!

Omröstning

Vilken årstid är din favorit?
 Vinter
 Vår
 Sommar
 Höst

Fråga mig

1 besvarad fråga

Kalender

Ti On To Fr
     
1
2 3
4
5 6 7 8 9
10
11
12 13 14 15 16 17
18
19 20 21 22 23 24 25
26 27 28 29 30
31
<<< Maj 2008 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Följ bloggen

Följ winnerhorse med Blogkeen
Följ winnerhorse med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se