Direktlänk till inlägg 26 maj 2008

Duktig flicka!

Av Winner Horse - 26 maj 2008 15:56Nu är det gjort. Jag har varit hos tandläkaren och allt gick bra.Jjag inledde med att säga: hej, jag respekterar verkligen ert yrkesval, men jag vill inte vara här. INTE alls vara HÄR.


Jag lagade ett mikroskopiskt hål som jag haft sedan 2005(!) och jag fick beröm för att det inte blivit större. Jag fick barnbedövning. jag fick inget bokmärke.


Detta med tandläkare och bedövning är något konstigt hos mig- lite laddat. Vid två tillfällen har jorden rämnat redan vid bedövningen. En gång i Portugal och en gång i England. Första gången i Portugal, då tog jag ledigt från jobbet. Hade en tid på förmiddagen, min chef hittar mig på kvällen i ett shoppingcentrum där jag står framför en spegel och fånglor ( alltså fån- glor, stirrar med löjlig min) på min lagade tand. Jag fick en stor kopp espresso och vaknade till liv igen. Men jag har ingen aning om hur jag  hamnade där ej heller vad som hände mellan det att jag gick ut från tandläkaren och fram till spegeln.


Andra gången i England. Tandläkaren såg nog på mitt utttyck att det inte riktigt stod rätt till. Han tippade upp  mig i upprätt läge igen och skrek till syster Nancy eller Lucy eller Betsy ; a cup of tea, lots of sugar quickly! Sen ombads jag att svepa koppen varpå jag kände mig mycket bättre!


Konstiga saker. Skönt att det är över. Jag lovar och svär att jag från och med nu ska bli en bättre homo sapiens och gå till tandläkaren en gång om året.


Jippi - det är 12 månader dit.


 
ANNONS
 
Mynta

Mynta

26 maj 2008 19:23

...och imorgon är det 11 månader och 29 dagar till nästa...
FÖRLÅT. Skojade bara - sadisten i mig väcktes liksom till liv.
Har faktiskt sagt till min tandläkare att jag INTE skulle vilja ta med honom till en öde ö om jag hade fått välja tre saker...
Han tittade lite konstigt på mig, men jag tror han fattade vad jag egentligen ville ha sagt.
Tycker du har varit JÄTTEDUKTIG idag. Skickar världens största bokmärke genom cyberrymden till dig. Gillar du Bamse eller söta hundar??
Axelklapp från Mynta...(ev lite ryggdunk)

http://livetenligtmynta.bloggagratis.se

 
Johanna

Johanna

26 maj 2008 21:10

Haha, skön kommentar till tandläkaren! De måste dragit iallafall liiite på smilbanden?

Ja, vi är absolut värda en skön sommar med sol och allt vad det innebär. Jag håller fullständigt med dig!
Kram pårej!

http://pantarholmskajen.bloggagratis.se

 
Ingen bild

Maju

27 maj 2008 07:26

Inte många som gillar att gå och lägga sig i den förfärliga tandläkarstolen inte! Man mister ju kontrollen över sin kropp på något vis. Jag har varit ute för två (minst)läbbiga upplevelser i just nämnda stol, det kan vi ta någon annan gång....
Frid

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Winner Horse - 14 september 2012 11:45

Hej bloggen och dess tappra läsare!   Idag gör jag ett upplägg i dagboksformat. Men jag pratar inte om idag utan om en annan dag. Jag skulle till ett sjukhus för att hämta ut en apparat för att mäta blodtrycket under 24 timmar. Tänkte mig väl e...

Av Winner Horse - 4 september 2012 14:48

Jag måste bara berätta om vår tur till Island. Sedan vi träffades 1989 har vi pratat om Island min käre make och jag. Ibland har vi kikat på resor , men det har fallit på priset. Men detta får väl gå under devisen Plötsligt händer det, nämligen ...

Av Winner Horse - 3 september 2012 15:25

Efter en lång bortavaro är jag nu närvarande. Känns bra.   Byte av jobb. Insikt om att jag faktiskt är en trygghetstörstande människa, ett vanedjur, tillika mer som lille skutt än Tiger. Sen har jag sysslat med att acceptera Lille Skutt i mig. ...

Av Winner Horse - 7 maj 2012 21:21

Härförleden var jag på möte. Fyra personer från ett företag hade bjudit in mig för att förklara en undersökning. Det flöt på fint. Fyra kvinnor och en man. Men efter en timme kände jag mig vred. Efter ytterligare tio minuter insåg jag att om jag inte...

Av Winner Horse - 16 april 2012 15:01

Detta är en alldeles sann histora. Plats och människor är avidentifierade med hänsyn till deras integritet och självaktning.   En kvinna ska ha lönesamtal med chefen. För ett antal år sedan. Chefen är pensionsmässig, sjuklig, auktoritär och snål....

Presentation


Välkommen hit till Winnerhorse!

Omröstning

Vilken årstid är din favorit?
 Vinter
 Vår
 Sommar
 Höst

Fråga mig

1 besvarad fråga

Kalender

Ti On To Fr
     
1
2 3
4
5 6 7 8 9
10
11
12 13 14 15 16 17
18
19 20 21 22 23 24 25
26 27 28 29 30
31
<<< Maj 2008 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Följ bloggen

Följ winnerhorse med Blogkeen
Följ winnerhorse med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se