Direktlänk till inlägg 25 maj 2008

Våra katter

Av Winner Horse - 25 maj 2008 18:50


Våra kära famijemedlemmar Sussi och kapten Morgan behöver ytterligare presentation tycker jag.

Sussi: Hon var helt outstanding på katthemmet. Spann och spann och pratade med oss, med alla och nu bara med oss. Hon har nog lite siames i sig för hon "snackar". Kommer in på kvällen och snackar som bara den, vill ha medhåll, berättar nog om vad hon varit med om.  Hon är lägre i rang än vad Morgan är, hon får äta efter det att han ätit klart eller när han bestämt sig vilken av matskålarna som är hans för tillfället.  Älskar verkligen att vara mitt bland oss, social, vill gärna ligga i knät och bli klappad. Då spinner hon högt. En mycket, mycket social och vänlig katt. Streetsmart. Sätter fart på Morgan, vill busa och leka med honom.

Morgan: Är en fiiin raskatt. Hela hans familj Norska skogskatter är utställningskatter och vinner finfina priser. Men inte Morgan, för Morgan är blyg och blir osäker i ovana miljöer.  Han är tung och stor och klumpig. Ganska sävlig och bekväm. Han vet inte om att han är stor. Han har blivit hängande i en gardin när han försökte leka med Sussi. Han lommade iväg väldigt skamsen när vi skrattande häktat ned honom från gardinen. Han vill göra som Sussi gör, klättra upp och hoppa ned. Det går inte så där värst bra. Han ramlar och det dunsar om honom. Han är omöjlig att reta upp. Snällare och tålmodigare katt får man leta efter.

 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Winner Horse - 14 september 2012 11:45

Hej bloggen och dess tappra läsare!   Idag gör jag ett upplägg i dagboksformat. Men jag pratar inte om idag utan om en annan dag. Jag skulle till ett sjukhus för att hämta ut en apparat för att mäta blodtrycket under 24 timmar. Tänkte mig väl e...

Av Winner Horse - 4 september 2012 14:48

Jag måste bara berätta om vår tur till Island. Sedan vi träffades 1989 har vi pratat om Island min käre make och jag. Ibland har vi kikat på resor , men det har fallit på priset. Men detta får väl gå under devisen Plötsligt händer det, nämligen ...

Av Winner Horse - 3 september 2012 15:25

Efter en lång bortavaro är jag nu närvarande. Känns bra.   Byte av jobb. Insikt om att jag faktiskt är en trygghetstörstande människa, ett vanedjur, tillika mer som lille skutt än Tiger. Sen har jag sysslat med att acceptera Lille Skutt i mig. ...

Av Winner Horse - 7 maj 2012 21:21

Härförleden var jag på möte. Fyra personer från ett företag hade bjudit in mig för att förklara en undersökning. Det flöt på fint. Fyra kvinnor och en man. Men efter en timme kände jag mig vred. Efter ytterligare tio minuter insåg jag att om jag inte...

Av Winner Horse - 16 april 2012 15:01

Detta är en alldeles sann histora. Plats och människor är avidentifierade med hänsyn till deras integritet och självaktning.   En kvinna ska ha lönesamtal med chefen. För ett antal år sedan. Chefen är pensionsmässig, sjuklig, auktoritär och snål....

Presentation


Välkommen hit till Winnerhorse!

Omröstning

Vilken årstid är din favorit?
 Vinter
 Vår
 Sommar
 Höst

Fråga mig

1 besvarad fråga

Kalender

Ti On To Fr
     
1
2 3
4
5 6 7 8 9
10
11
12 13 14 15 16 17
18
19 20 21 22 23 24 25
26 27 28 29 30
31
<<< Maj 2008 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Följ bloggen

Följ winnerhorse med Blogkeen
Följ winnerhorse med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se