Direktlänk till inlägg 17 maj 2008

Utveckling

Av Winner Horse - 17 maj 2008 20:50Jag associerade väldigt länge vaxduk med något som var rutigt, stelt, blankt och äckligt. Men ser man på- dessa dukar, yes vaxdukar, köpte jag häromdagen på Åhléns.

 
ANNONS
 
Mynta

Mynta

19 maj 2008 09:30

Skitsnygga vaxtyger!
Den undre har jag faktiskt som tyg (gardiner till vardagsrummet en gång); gillar det skarpt! Sedan har jag det också i den andra färgställningen; den med blå bottenfärg. Kolla mina tidigare blogginlägg - jag har det som tyganslagstavla i hobbyhörnan, samt som fasadflagga!!

Det översta vaxtyget är också helt uuunderbart! Hade jag gladeligen också kunnat tänka mig! Lite retrokänsla, över det, faktiskt! Vad ska du ha det till? Duk?
(pimpa hammock??)

http://livetenligtmynta.bloggagratis.se

 
Ingen bild

Persilja

19 maj 2008 10:39

Ser du hur vaxduken ovan flyter ihop med klematisen nedan? Det är samma känsla över de två "mönstrena". Vill se mer av ditt hem! Det lilla du visar gör att nyfikenheten växer. Aj lajk wått aj sin såfar! (Sorry, jag gillar det jag sett hitills.)

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Winner Horse - 14 september 2012 11:45

Hej bloggen och dess tappra läsare!   Idag gör jag ett upplägg i dagboksformat. Men jag pratar inte om idag utan om en annan dag. Jag skulle till ett sjukhus för att hämta ut en apparat för att mäta blodtrycket under 24 timmar. Tänkte mig väl e...

Av Winner Horse - 4 september 2012 14:48

Jag måste bara berätta om vår tur till Island. Sedan vi träffades 1989 har vi pratat om Island min käre make och jag. Ibland har vi kikat på resor , men det har fallit på priset. Men detta får väl gå under devisen Plötsligt händer det, nämligen ...

Av Winner Horse - 3 september 2012 15:25

Efter en lång bortavaro är jag nu närvarande. Känns bra.   Byte av jobb. Insikt om att jag faktiskt är en trygghetstörstande människa, ett vanedjur, tillika mer som lille skutt än Tiger. Sen har jag sysslat med att acceptera Lille Skutt i mig. ...

Av Winner Horse - 7 maj 2012 21:21

Härförleden var jag på möte. Fyra personer från ett företag hade bjudit in mig för att förklara en undersökning. Det flöt på fint. Fyra kvinnor och en man. Men efter en timme kände jag mig vred. Efter ytterligare tio minuter insåg jag att om jag inte...

Av Winner Horse - 16 april 2012 15:01

Detta är en alldeles sann histora. Plats och människor är avidentifierade med hänsyn till deras integritet och självaktning.   En kvinna ska ha lönesamtal med chefen. För ett antal år sedan. Chefen är pensionsmässig, sjuklig, auktoritär och snål....

Presentation


Välkommen hit till Winnerhorse!

Omröstning

Vilken årstid är din favorit?
 Vinter
 Vår
 Sommar
 Höst

Fråga mig

1 besvarad fråga

Kalender

Ti On To Fr
     
1
2 3
4
5 6 7 8 9
10
11
12 13 14 15 16 17
18
19 20 21 22 23 24 25
26 27 28 29 30
31
<<< Maj 2008 >>>

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Följ bloggen

Följ winnerhorse med Blogkeen
Följ winnerhorse med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se