Direktlänk till inlägg 17 maj 2008

Växter

Av Winner Horse - 17 maj 2008 18:18Klematisen fick jag av min kära moster, den hade redan massvis med blommor, härlig tycker jag! Orkideér är alltid tacksamma, dessa godingar får stjärna i boken, de har blommat i flera månader- ibland tror jag nästan att de är gjorda av porslin.


Jag har även ett citrusträd som jag vårdar alldeles extra. Detta för att jag känt det sedan det var en liten kärna. Den sattes av någon som idag är arton år. Den har aldrig varken blommat eller givit frukt så det är fortfarande lite ovisst vad det är, kan vara apelsin, citron eller rent av lime. Man känner dock en mycket stark citrusdoft om man gnuggar lite på bladen.

 
ANNONS
 
Pia

Pia

18 maj 2008 17:37

Hej tjejen!
Gud vilka fina orchidéer du har fått fram!
Hur i h-skotta gjorde du??
Funkade det att skrika på dem alltså ;=)
Ska gapa lite på min oxå ;=)
Gillar vax-dukarna!!!
Snygga och inte så "tantiga" som de annars brukar vara..hehe..
Stor-kramen på sig!

http://www.piajonsson.bloggagratis.se

 
Mynta

Mynta

19 maj 2008 09:33

Syns att du vet hur man tar hand om orkidéer!
Håller med dig om att de ser ut att vara gjorda av porslin, ibland - jättevackra!
Klematisen går inte av för hackor, den heller!
Hoppas ditt citrusträd bär frukt snart, så man kan se vilken citrusvariant det är frågan om...jag gissar på apelsin...
Ska också skaffa mig ett citrusträd nån gång.
Är det svårskött? Hur sköter du om ditt?

http://livetenligtmynta.bloggagratis.se

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Winner Horse - 14 september 2012 11:45

Hej bloggen och dess tappra läsare!   Idag gör jag ett upplägg i dagboksformat. Men jag pratar inte om idag utan om en annan dag. Jag skulle till ett sjukhus för att hämta ut en apparat för att mäta blodtrycket under 24 timmar. Tänkte mig väl e...

Av Winner Horse - 4 september 2012 14:48

Jag måste bara berätta om vår tur till Island. Sedan vi träffades 1989 har vi pratat om Island min käre make och jag. Ibland har vi kikat på resor , men det har fallit på priset. Men detta får väl gå under devisen Plötsligt händer det, nämligen ...

Av Winner Horse - 3 september 2012 15:25

Efter en lång bortavaro är jag nu närvarande. Känns bra.   Byte av jobb. Insikt om att jag faktiskt är en trygghetstörstande människa, ett vanedjur, tillika mer som lille skutt än Tiger. Sen har jag sysslat med att acceptera Lille Skutt i mig. ...

Av Winner Horse - 7 maj 2012 21:21

Härförleden var jag på möte. Fyra personer från ett företag hade bjudit in mig för att förklara en undersökning. Det flöt på fint. Fyra kvinnor och en man. Men efter en timme kände jag mig vred. Efter ytterligare tio minuter insåg jag att om jag inte...

Av Winner Horse - 16 april 2012 15:01

Detta är en alldeles sann histora. Plats och människor är avidentifierade med hänsyn till deras integritet och självaktning.   En kvinna ska ha lönesamtal med chefen. För ett antal år sedan. Chefen är pensionsmässig, sjuklig, auktoritär och snål....

Presentation


Välkommen hit till Winnerhorse!

Omröstning

Vilken årstid är din favorit?
 Vinter
 Vår
 Sommar
 Höst

Fråga mig

1 besvarad fråga

Kalender

Ti On To Fr
     
1
2 3
4
5 6 7 8 9
10
11
12 13 14 15 16 17
18
19 20 21 22 23 24 25
26 27 28 29 30
31
<<< Maj 2008 >>>

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Följ bloggen

Följ winnerhorse med Blogkeen
Följ winnerhorse med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se