Direktlänk till inlägg 17 maj 2008

Lite bilder

Av Winner Horse - 17 maj 2008 18:11


Här kommer ett axplock bilder. Den sista bilden är tagen i vår yngstas rum, hon har ett rum med vita vägga sånär som på en fondvägg från Midbec. Sagolikt fin tycker jag.


Sen kommer en bild på ett av mina alster i akvarell.


Första  bilden är tagen i ena delen av vårt stora vardagsrum. Mycket kalt. Vi har liksom inte vant oss vid större ytor, de flest rummen ekar fortfarande, men vi kommer nog snart lite närmare det mysiga. Vi ska sätta upp en hylla till vänster om den ena fåtöljen och en läslampa!

 
ANNONS
 
Mynta

Mynta

19 maj 2008 09:26

...ser att vi är fler som snöat in på fåglar!
Jättehärlig akvarell - lite drömsk, sådär...
Har du fler akvareller att visa?
Med tanke på bilden av en del av ditt vardagsrum; man måste ju liksom få bo in sig lite först, så att man kan känna in vad som skulle behövas samt passa in i de olika rummen i ett hus...låt det få ta sin tid!
Hur pass "nyinflyttade" är ni?

http://livetenligtmynta.bloggagratis.se

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Winner Horse - 14 september 2012 11:45

Hej bloggen och dess tappra läsare!   Idag gör jag ett upplägg i dagboksformat. Men jag pratar inte om idag utan om en annan dag. Jag skulle till ett sjukhus för att hämta ut en apparat för att mäta blodtrycket under 24 timmar. Tänkte mig väl e...

Av Winner Horse - 4 september 2012 14:48

Jag måste bara berätta om vår tur till Island. Sedan vi träffades 1989 har vi pratat om Island min käre make och jag. Ibland har vi kikat på resor , men det har fallit på priset. Men detta får väl gå under devisen Plötsligt händer det, nämligen ...

Av Winner Horse - 3 september 2012 15:25

Efter en lång bortavaro är jag nu närvarande. Känns bra.   Byte av jobb. Insikt om att jag faktiskt är en trygghetstörstande människa, ett vanedjur, tillika mer som lille skutt än Tiger. Sen har jag sysslat med att acceptera Lille Skutt i mig. ...

Av Winner Horse - 7 maj 2012 21:21

Härförleden var jag på möte. Fyra personer från ett företag hade bjudit in mig för att förklara en undersökning. Det flöt på fint. Fyra kvinnor och en man. Men efter en timme kände jag mig vred. Efter ytterligare tio minuter insåg jag att om jag inte...

Av Winner Horse - 16 april 2012 15:01

Detta är en alldeles sann histora. Plats och människor är avidentifierade med hänsyn till deras integritet och självaktning.   En kvinna ska ha lönesamtal med chefen. För ett antal år sedan. Chefen är pensionsmässig, sjuklig, auktoritär och snål....

Presentation


Välkommen hit till Winnerhorse!

Omröstning

Vilken årstid är din favorit?
 Vinter
 Vår
 Sommar
 Höst

Fråga mig

1 besvarad fråga

Kalender

Ti On To Fr
     
1
2 3
4
5 6 7 8 9
10
11
12 13 14 15 16 17
18
19 20 21 22 23 24 25
26 27 28 29 30
31
<<< Maj 2008 >>>

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Följ bloggen

Följ winnerhorse med Blogkeen
Följ winnerhorse med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se