Direktlänk till inlägg 16 maj 2008

Min bror

Av Winner Horse - 16 maj 2008 23:05


Jag har en bror i livet och en bror någonannastans. Ibland känner jag mig så otroligt nära honom trots att den fysiska existensen uteblir. Han gick bort redan i mitten av 80 talet genom en hemsk hemsk ( är inte alla olyckor hemska förresten?) olycka. Det blev inget adjö alls, jag menar innan.


Samtidigt är det en positiv kraft att ha en icke levande storebror tillika var han ju min stora idol och stöttepelare, för han är bara min. Jag kan forma mina tankar och funderingar precis som jag vill. Jag kan fantisera ihop hans kommentarer till mitt liv och leverne, jag kan staka ut en framtid för honom- på låtsas.


Och vissa kvällar, vissa stunder är han mig mycket nära. Som nu.


Nu ska jag gå och snacka med min brorsa - Henning- lite grann.

Guten abend!


 
ANNONS
 
Ingen bild

Mynta

16 maj 2008 23:19

Hälsa Henning från mig också.
Jag har också en bror.Som jag aldrig fick träffa. Skulle varit storebror.
Har en storasyster (6 år äldre) som jag älskar. Storebror skulle varit äldst av alla oss tre.
Vem var (är?) han? Är han här nu?

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Winner Horse - 14 september 2012 11:45

Hej bloggen och dess tappra läsare!   Idag gör jag ett upplägg i dagboksformat. Men jag pratar inte om idag utan om en annan dag. Jag skulle till ett sjukhus för att hämta ut en apparat för att mäta blodtrycket under 24 timmar. Tänkte mig väl e...

Av Winner Horse - 4 september 2012 14:48

Jag måste bara berätta om vår tur till Island. Sedan vi träffades 1989 har vi pratat om Island min käre make och jag. Ibland har vi kikat på resor , men det har fallit på priset. Men detta får väl gå under devisen Plötsligt händer det, nämligen ...

Av Winner Horse - 3 september 2012 15:25

Efter en lång bortavaro är jag nu närvarande. Känns bra.   Byte av jobb. Insikt om att jag faktiskt är en trygghetstörstande människa, ett vanedjur, tillika mer som lille skutt än Tiger. Sen har jag sysslat med att acceptera Lille Skutt i mig. ...

Av Winner Horse - 7 maj 2012 21:21

Härförleden var jag på möte. Fyra personer från ett företag hade bjudit in mig för att förklara en undersökning. Det flöt på fint. Fyra kvinnor och en man. Men efter en timme kände jag mig vred. Efter ytterligare tio minuter insåg jag att om jag inte...

Av Winner Horse - 16 april 2012 15:01

Detta är en alldeles sann histora. Plats och människor är avidentifierade med hänsyn till deras integritet och självaktning.   En kvinna ska ha lönesamtal med chefen. För ett antal år sedan. Chefen är pensionsmässig, sjuklig, auktoritär och snål....

Presentation


Välkommen hit till Winnerhorse!

Omröstning

Vilken årstid är din favorit?
 Vinter
 Vår
 Sommar
 Höst

Fråga mig

1 besvarad fråga

Kalender

Ti On To Fr
     
1
2 3
4
5 6 7 8 9
10
11
12 13 14 15 16 17
18
19 20 21 22 23 24 25
26 27 28 29 30
31
<<< Maj 2008 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Följ bloggen

Följ winnerhorse med Blogkeen
Följ winnerhorse med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se