Direktlänk till inlägg 15 maj 2008

Teknikens dunder

Av Winner Horse - 15 maj 2008 21:02


I min blomsteriver- som faktiskt blommade ut (ha ha ha) till fullo när vi flyttade till ett hus med en pytteliten trädgård - så konsulterade jag min kära mamma. På framsidan, där jag ännu inte hunnit plantera något på egen hand började en storbladig växt att gro. Det såg dessutom ut som om den skulle få en massa knoppar. Jag vattnade, jag duttade, jag vattnade och jag duttade. Den växte och växte. Jag tänkte att det här blir nog något hejdundrande-alldeles-sagolikt-kors-i-taket-en-sån -växt!


Jag var ovanligt uthållig. Men till sist blev jag lite sur, när ska fanskapet blomma?  Jag tog en bild med min kameramobil och skickade till min mamma efter att ha förklarat växten flera gånger på följande sätt ungefär:

ja, den är grön typ, växer upp ur jorden och ser ut att ha många blad och en hel del knoppar, kanske.


Jag fick ett direkt svar på mitt mms. Du måste genast ta bort det där ( hon sa ett läbbigt namn på växten, i stil med i kill you and cheat you he he he eller något annat fint latinskt)det är värsta sortens ogräs!

Då hade min lilla buske vuxit sig hög och frodig efter allt mitt duttande. Jag fick slita bra länge innan den lossnade med rötter och allt.

Men där fick den allt!



 
 
Mynta

Mynta

16 maj 2008 21:34

Jamen, vad var det för en växt?? Vet du det idag? Det finnsen växt som jag tycker är jättevacker, som jag skulle vilja ha i min trädgård; parkslide.
ALLA varnar mig för att överhuvudtaget ta in den i trädgården; det sägs att den kan ta över, helt fullständigt!! (Den blir stoooor!)
Men den är jättevacker.
Är ÄNDÅ jättesugen...

http://livetenligtmynta.bloggagratis.se

 
Ingen bild

winnerhorse e glömsk

17 maj 2008 18:51

Jag kommer inte ihåg namnet på växten. men blommorna såg ut att bli lila eller möjligen rosa. Stora flikiga blad. Jag ska konsultera min mamma för att se om hon kommer ihåg.

Jag tycker om tistlar, du vet speciellt dom där höga. Jag kan liksom inte fatta att de är ogräs. Dom sticks, men det gör ju faktiskt rosorna också!

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Winner Horse - 14 september 2012 11:45

Hej bloggen och dess tappra läsare!   Idag gör jag ett upplägg i dagboksformat. Men jag pratar inte om idag utan om en annan dag. Jag skulle till ett sjukhus för att hämta ut en apparat för att mäta blodtrycket under 24 timmar. Tänkte mig väl e...

Av Winner Horse - 4 september 2012 14:48

Jag måste bara berätta om vår tur till Island. Sedan vi träffades 1989 har vi pratat om Island min käre make och jag. Ibland har vi kikat på resor , men det har fallit på priset. Men detta får väl gå under devisen Plötsligt händer det, nämligen ...

Av Winner Horse - 3 september 2012 15:25

Efter en lång bortavaro är jag nu närvarande. Känns bra.   Byte av jobb. Insikt om att jag faktiskt är en trygghetstörstande människa, ett vanedjur, tillika mer som lille skutt än Tiger. Sen har jag sysslat med att acceptera Lille Skutt i mig. ...

Av Winner Horse - 7 maj 2012 21:21

Härförleden var jag på möte. Fyra personer från ett företag hade bjudit in mig för att förklara en undersökning. Det flöt på fint. Fyra kvinnor och en man. Men efter en timme kände jag mig vred. Efter ytterligare tio minuter insåg jag att om jag inte...

Av Winner Horse - 16 april 2012 15:01

Detta är en alldeles sann histora. Plats och människor är avidentifierade med hänsyn till deras integritet och självaktning.   En kvinna ska ha lönesamtal med chefen. För ett antal år sedan. Chefen är pensionsmässig, sjuklig, auktoritär och snål....

Presentation


Välkommen hit till Winnerhorse!

Omröstning

Vilken årstid är din favorit?
 Vinter
 Vår
 Sommar
 Höst

Fråga mig

1 besvarad fråga

Kalender

Ti On To Fr
     
1
2 3
4
5 6 7 8 9
10
11
12 13 14 15 16 17
18
19 20 21 22 23 24 25
26 27 28 29 30
31
<<< Maj 2008 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards