Direktlänk till inlägg 21 april 2008

Älskade barn!

Av Winner Horse - 21 april 2008 13:08
Vi har en särdeles energisk 8 -åring hemma.


I helgen öppnade jag mig för en väninna och sa: vi har problem med att hon blir så arg ibland, frustrerad liksom, den lilla.


Tror du att det beror på att hon är så mycket yngre än sina syskon? frågar jag med knipmun, eftersom det är ett litet dåligt samvete att hon inte får så mycket uppärksamhet.


Nej, jag tror hon är mer begåvad än vad ni vet om, det är därför hon är frustrerad.

Åh, har jag nånsin berättat för dig att du är den bästa väninnan på hela jorden? sa jag nu inte, men ville bra nog.


Vi har en smart 8 åring hemma. På eftermiddagen på trappen sa denna varelse:

Mamma, jag har ju legat i din mage, mormor låg i sin mammas mage och ja du vet. Men första bebisen då, hur kom den till, vems mage låg den i?


Jag drog hela evolutionsteorin från fiskarna och Gudsteorin för henne, det tog ett tag, hon lyssnade storögt.


Sen lockade skateboarden, hon drog iväg eller snarare studsade nedför trappen och vände sig om och sa till mig:


Hej då din torsk!


Vi har en särdeles smart 8 åring hemma.

 
ANNONS
 
Ingen bild

Carina

21 april 2008 14:33

Ett gott skratt förlänger torsken ;-))

 
Ingen bild

winnerhorse själv

21 april 2008 21:36

Hej Carina,

visst är det en söt historia?! Heja torsken!

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Winner Horse - 14 september 2012 11:45

Hej bloggen och dess tappra läsare!   Idag gör jag ett upplägg i dagboksformat. Men jag pratar inte om idag utan om en annan dag. Jag skulle till ett sjukhus för att hämta ut en apparat för att mäta blodtrycket under 24 timmar. Tänkte mig väl e...

Av Winner Horse - 4 september 2012 14:48

Jag måste bara berätta om vår tur till Island. Sedan vi träffades 1989 har vi pratat om Island min käre make och jag. Ibland har vi kikat på resor , men det har fallit på priset. Men detta får väl gå under devisen Plötsligt händer det, nämligen ...

Av Winner Horse - 3 september 2012 15:25

Efter en lång bortavaro är jag nu närvarande. Känns bra.   Byte av jobb. Insikt om att jag faktiskt är en trygghetstörstande människa, ett vanedjur, tillika mer som lille skutt än Tiger. Sen har jag sysslat med att acceptera Lille Skutt i mig. ...

Av Winner Horse - 7 maj 2012 21:21

Härförleden var jag på möte. Fyra personer från ett företag hade bjudit in mig för att förklara en undersökning. Det flöt på fint. Fyra kvinnor och en man. Men efter en timme kände jag mig vred. Efter ytterligare tio minuter insåg jag att om jag inte...

Av Winner Horse - 16 april 2012 15:01

Detta är en alldeles sann histora. Plats och människor är avidentifierade med hänsyn till deras integritet och självaktning.   En kvinna ska ha lönesamtal med chefen. För ett antal år sedan. Chefen är pensionsmässig, sjuklig, auktoritär och snål....

Presentation


Välkommen hit till Winnerhorse!

Omröstning

Vilken årstid är din favorit?
 Vinter
 Vår
 Sommar
 Höst

Fråga mig

1 besvarad fråga

Kalender

Ti On To Fr
 
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18 19 20
21 22 23 24 25 26 27
28 29 30
<<<
April 2008 >>>

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Följ bloggen

Följ winnerhorse med Blogkeen
Följ winnerhorse med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se